PayPal spouští zrychlené převody, díky kterým si pošlete peníze na bankovní účet do několika minut

paypalipad
0Zobrazit komentáře

Každý, kdo využívá PayPal, ať soukromě, nebo pro svůj business, zná situaci, ve které rychle potřebuje přesunout část prostředků na jeden ze svých bankovních účtů, ale na zpracování transakce si standardně musí počkat 1-2 dny. Tomu by měl být nyní konec, protože PayPal pro svoji hlavní platformu a také pro sesterskou finanční službu Venmo spouští instantní převody peněz.

To vše je možné díky spolupráci s Mastercard a Visou a jejich vydanými debetními kartami, spojenými s bankovními účty. Veškeré přenosy by měly zabrat pár minut, maximálně však půl hodiny, a bude za ně fixní poplatek 0,25 dolarů, tedy asi 5,90 korun. Novinka je momentálně v testování v rámci betaverze pro vybrané uživatele a měla by se objevit postupně během několika příštích měsíců.

Jeff Bezos, CEO of AMAZON, introduces new Kindle Fire HD Family

Přečtěte si takéAmazon kupuje za 13,7 miliardy dolarů prémiový řetězec s potravinami Whole FoodsAmazon kupuje za 13,7 miliardy dolarů prémiový řetězec s potravinami Whole Foods

PayPal experimentuje s novými službami především proto, že se už nechce tak úplně stát další konkurencí klasickým vydavatelům karet, ale spíše jejich kamarádem, který mu pomůže v boji proti rostoucí konkurenci, především pak v podobě startupu Square a jeho služby Square Cash, která nabízí zrychlené transfery na podobné úrovni již delší dobu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym