Česká hra Kingdom Come: Deliverance se stamilionovým rozpočtem oznamuje datum vydání

kingdomcome
0Zobrazit komentáře

Po dá se říct velmi, velmi dlouhém čekání, které doprovázelo potencionální hráče u RPG hry Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse, je tu oficiální datum vydání, které se bohužel pro některé, opět posouvá na příští rok. Konkrétně na 13. února 2018, a to rovnou pro všechny majoritní platformy – Xbox One, PS4 a PC.

Kingdom Come: Deliverance se v úvodní kampani na Kickstarteru podařilo vybrat téměř 37 milionů korun, další desítky (podle odhadů minimálně 50) milionů spolkl vývoj, který z větší části financoval podnikatel Zdeněk Bakala, který díky tomu drží ve Warhorse Studios 70% podíl.

mario1

Přečtěte si takéJedna z nejkultovnějších her světa Super Mario od Nintenda dorazila oficiálně na iOSJedna z nejkultovnějších her světa Super Mario od Nintenda dorazila oficiálně na iOS

Na hře v poslední době pracovalo přes 50 lidí a hra je momentálně ve fázi betaverze, ve které se ladí všemožné chyby. Při příležitosti oznámení data vydání se oficiálně spustily u mnoha prodejců předobjednávky. Je totiž možné, že studio bude mít vlastní prezenci i na největší herní výstavě, E3, která se uskuteční již příští týden v Los Angeles – CzechCrunch bude samozřejmě u toho.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym