Česká fashion platforma SizeID, která doporučí vhodnou velikost oblečení podporuje eshopy od Shoptet

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Užitečné službě SizeID, která pomocí svého online nástroje a algoritmu, který lze integrovat do podporovaných eshopů zajistí, že si zákazník objednávající přes internet, koupí správnou velikost oblečení nebo obuvi bez nutnosti je osobně zkoušet, už jsme se v minulosti věnovali několikrát. Naposledy například v souvislosti se vstupem projektu na crowdfundingovou platformu Fundlift, kde se tvůrcům nakonec podařilo vybrat 4 miliony Kč od zhruba 199 investorů a uživatelů.

kingdomcome

Přečtěte si takéČeská hra Kingdom Come: Deliverance se stamilionovým rozpočtem oznamuje datum vydáníČeská hra Kingdom Come: Deliverance se stamilionovým rozpočtem oznamuje datum vydání

Nyní tvůrci oznamují další důležitý milník, který tentokrát pomůže především s rozšířením k větší skupině zákazníků a to konkrétně integraci do eshopových platforem Shoptet a Eshop-rychle. A platí to zejména v případě té první jmenované, která loni dosáhla na obrat ve výši 48,2 milionů Kč a jejíchž služeb na českém trhu využívá už přes 10 300 eshopů.

„V čím více internetových obchodech služba bude, tím více spotřebitelů ji bude využívat a tím bude přínosnější pro všechny strany – jak pro zákazníky, tak e-shopy. Službu pak bude možné využívat opravdu při všech nákupech oblečení, a to nejen během nákupu pro sebe, ale i pro rodinu a kamarády, říká zakladatel SizeId Adam Bičiště.

A dodává:

„Přímé napojení na Shoptet a další e-shopová řešení je pro nás klíčová cesta, jak službu rozšířit do více e-shopů a dostat ji k více spotřebitelům.“

shoptet

SizeId už nyní plně podporuje i eshopy fungující na populární platformě Shoptet

Diskuze (0)

Novinka

Anonym