Apple zveřejnil zdarma premiérový díl své vývojářské televizní show Planet of the Apps

Filip HouskaFilip Houska

planetoftheapps_1x
0Zobrazit komentáře

Poté, co Apple v únoru odhalil trailer na svůj vůbec první televizní pořad s prvky reality show, který je pojmenován jako Planet of the Apps, a který se soustředí na začínající vývojáře mobilních aplikací, měla veřejnost smíšené představy o tom, jestli bude celý koncept natolik atraktivní, aby zaujal. Jestli bude obsah pro diváka opravdu zajímavý či nikoliv, je každopádně možné zjistit už dnes.

Pilotní díl nové show pod hlavičkou cupertinské společnosti je totiž nyní nabízen zdarma ke zhlédnutí a podívat se na něj může nejen uživatel s předplaceným účtem na službě Apple Music, ale také kdokoliv jiný na oficiálních stránkách ZDE.

rondoipad

Přečtěte si takéČeský projekt Rondo hlásí 100 tisíc uživatelů a více než 4 miliony korun ve vyplacených výhráchČeský projekt Rondo hlásí 100 tisíc uživatelů a více než 4 miliony korun ve vyplacených výhrách

Show, kde porota složená z celebrit hudební branže (will.i.am, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow) a podnikatele Garyho Vaynerchuka hodnotí nástřely aplikací od soutěžících, však do budoucna zdarma nebude. Jedná se pouze o výjimečnou a časově limitovanou situaci, která přichází s premiérovým dílem. Celá show bude pravidelně vycházet právě na Apple Music (iTunes).

Diskuze (0)

Novinka

Anonym