Podívejte se na novou podobu tabletu Surface Pro od Microsoftu s výdrží přes 13 hodin

SurfaceHome_6_FeaturePivotPanel_1_us_V1-new
0Zobrazit komentáře

Zdá se, že v poslední době jde Microsoft do změny vzhledu svých produktů a vylepšení softwaru naplno. Ať už to bylo představení nového a nutno říct, pěkného, designu pro Surface Laptop, tedy jakousi konkurenci MacBooků od Applu nebo třeba nové grafické změny v rozhraní prozatím stále nejrozšířenějšího systému, Windows.

Již delší dobu se ale spekulovalo o tom, jakou podobu dostane v pořadí již patá verze zařízení Surface Pro, které má kombinovanou funkci přenosného tabletu i notebooku. Surface Pro 5 by tak měl ve své aktuální podobě vydržet až 13,5 hodiny na jedno nabití, tedy o 4 hodiny víc, než u předchozí varianty, což se podařilo integrací SSD disku přímo na základní desku.

modelx

Přečtěte si takéTesla zdvojnásobila své tržby za první čtvrtletí a oznámila produkci nového Modelu YTesla zdvojnásobila své tržby za první čtvrtletí a oznámila produkci nového Modelu Y

Uvnitř bude možné najít celkem šest různých konfigurací, respektive tři z nich se budou lišit zvoleným procesorem, a to buď Intel Core M3, Intel Core i5 nebo i7, které se pak dále dělí na verze se 128 až 1 TB GB SSD diskem, 4GB až 16GB pamětí RAM a grafické karty Intel HD Graphics 620 nebo Intel Iris Plus Graphics 640.

Surface_J_Overview_1_FeatureCenterAlign_ROW_V1

Jako už standardně je možné u Surface Pro volit mezi jeho třemi variantami použití. Užít ho totiž lze jako standardní notebook, jako samostatný tablet nebo jako Studio mód, který po položení displeje v mírně vyvýšeném úhlu umožní jeho ovládání za pomocí zvláštního stylusu.

SurfaceHome_6_FeaturePivotPanel_3_V1

Surface Pro by se měl objevit v průběhu června tohoto roku, s tím, že předobjednávat ho bude možné již ode dneška za startovní cenu 799 dolarů, tedy asi 18 800 korun. Předpokládaná cena v Česku by se mohla pohybovat na hranici 23-25 tisíc korun.

Foto: Microsoft

Diskuze (0)

Novinka

Anonym