iTunes míří po mnoha letech na Microsoft Store

Filip HouskaFilip Houska

itunes
0Zobrazit komentáře

Microsoft v průběhu své každoroční vývojářské konference Build, která se letos koná v americkém Seattlu, odhalil mimo řady jiných softwarových aktualizací jednu zajímavou a poměrně netradiční novinku.

iTunes, program od Applu pro správu, nákup a poslech hudby (a dalšího audiovizuálního obsahu), se začne nabízet v onlině obchodě Microsoft Store, který se nedávno přejmenoval z Windows Store, jako samostatná desktopová aplikace. Microsoft uvedl, že na této integraci s Applem spolupracoval již nějaký čas.

resnick

Přečtěte si takéNejrozšířenější programovací jazyk pro děti Scratch slaví 10. narozeniny a chystá mobilní verziNejrozšířenější programovací jazyk pro děti Scratch slaví 10. narozeniny a chystá mobilní verzi

I když to zprvu nemusí vůbec tak vypadat, tak je iTunes, jenž byl dosud výhradním zbožím právě giganta z Cupertina, jednou z nejvíce žádaných aplikací, která na Microsoft Store nefigurovala. Běžného uživatele to tedy může jen potěšit, a to i důvodu, že bude mít k dispozici streamovací službu Apple Music, která je součástí iTunes. Otázkou však zůstává, zdali tento krok zvedne celkový zájem o Microsoft Store jako takový.

ituneswindows

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym