DeskView je minimalistický stůl pro práci ve stoje, který připevníte k čemukoliv

Michal PtáčekMichal Ptáček

desk-3
0Zobrazit komentáře

Stoly pro práci ve stoje se staly v posledních letech oblíbeným pracovním doplňkem spousty lidí, kteří tráví většinu svého pracovního dne u počítače. A to především díky benefitům v podobě snížené bolesti zad a celkovému zvýšení produktivity a soustředěnosti. Velkou překážkou pro pořízení  „standing desku“ je však cena, která i v případě základních modelů přesahuje částku 10 tisíc Kč, tak jako například v případě základního modelu stolu Bekant od společnosti Ikea, který se prodává za částku okolo 13 tisíc Kč.

luptak

Přečtěte si takéEtický hacker Pavol Lupták: Anonymní kryptoměny a decentralizace služeb způsobí do pár let kolapsEtický hacker Pavol Lupták: Anonymní kryptoměny a decentralizace služeb způsobí do pár let kolaps

Pro všechny, kdo po stole pro práci ve stoje touží, ale nemají ambici za něj utrácet vysoké částky, je nyní každopádně k dispozici zajímavá alternativa s názvem DeskView. Ta díky jednoduchému, ale zároveň stabilnímu mechanismu dvou úchytek, které připevní stabilně stůl například k oknu, umožňuje postavit si svůj vlastní „standing desk“ v podstatě kdekoliv a to i díky tomu, že dle tvůrců jejich vynález unese zátež až do hmotnosti 31kg, což dokládají na následujícím testovacím videu.

Tvůrci nápadu nedávno zamířili na Kickstarter, kde od uživatelů poptávali 25 tisíc dolarů. Tuto částku se jim však velmi rychle podařilo překročit a aktuálně už mají na svém kontě 65 tisíc dolarů, v přepočtu zhruba 1,5 milionů Kč.

Základní verze stolu, který se dodává ve vzoru bílé a nebo dřeva pak vychází na 165 dolarů, luxusnější průhledná varianta pak vyjde na 195 dolarů, v přepočtu zhruba 4 100 Kč.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym