Brněnský letenkový startup Kiwi.com otevírá nové kanceláře v Barceloně

kiwi

Oliver Dlouhý, CEO Kiwi.com

0Zobrazit komentáře

Jak již nedávno jeden z nejrychleji rostoucích českých startupů, Kiwi.com, potvrdil, chce se soustředit na globální expanzi, a to i rozšířením strategických poboček ve filipínské Manile, jihoafrickém Durbanu nebo ve Španělsku. A právě Španělsko se stalo prvním cílem startupu, který momentálně otevírá kanceláře v Barceloně.

Hlavním důvodem pro otevření takové pobočky je hlad po nových vývojářích a zrovna Barcelona je díky svému počtu startupů a technologických nadšenců přezdívána jako španělské Silicon Valley. Kiwi.com chce novou kancelář držet v oblasti District22@.

sk

Přečtěte si takéCTO českého startupu Storyous Radek Domín: Náš cíl je mít produkt, na který budeme pyšníCTO českého startupu Storyous Radek Domín: Náš cíl je mít produkt, na který budeme pyšní

Nové místo by mělo pojmout zhruba dvacet lidí na pozicích big data, marketingu, HR a samozřejmě IT. Sekundárním cílem Kiwi.com je dle jeho CTO, Jozefa Képesi, je ve Španělsku vybudovat největší „cestovní kancelář“, napojenou na nejlevnější lety a kvalitní služby.

kiwitravel2

K přilákání nových tváří probíhá od dnešního dne až do neděle PyData konference, kde má Kiwi.com vlastní stánek.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym