Tato chytrá aplikace vám dokáže přesně připomenout, kdy máte odeslat důležitou zprávu

Filip HouskaFilip Houska

scheduled_main1000px
0Zobrazit komentáře

Každému se již někdy stalo, že zapomněl odeslat zprávu svým blízkým či kolegům k narozeninám, výročí svatby, Vánocům nebo Novému roku a následně toho litoval. Pro osoby, které tímto „trpí“, existuje řada způsobů, jak mít důležitá data pod kontrolou (kalendář či poznámky v telefonu), avšak patrně žádný není tak elegantní a jednoduchý jako aplikace Scheduled od nizozemského startupu Brthrs Agency.

Ta je postavena na jednoduchém principu. Uživatel si nejprve zvolí kontakt, kterému chce zprávu poslat, nachystá („přednapíše“) si text a následně určí čas, kdy ho má Scheduled upozornit na odeslání. Jakmile čas přijde, objeví se tradiční push notifikace, která uživatele dostane přímo do rozhraní aplikace, odkud může text rychle odeslat. Po zaslání je možné si tuto upomínku ihned smazat – v opačném případě by totiž upozornění chodilo každý rok ve stejné datum (narozeniny, svátek, výročí apod.).

daptlymirror_main1000px

Přečtěte si takéNový startup Daptly vytváří zrcadlové displeje pro chytrou domácnost, které lze ovládat hlasem a gestyNový startup Daptly vytváří zrcadlové displeje pro chytrou domácnost, které lze ovládat hlasem a gesty

Aplikace, která je nyní dostupná prozatím pouze pro iOS, spolupracuje nejen s nativním rozhraním pro odesílání textových zpráv (včetně iMessage), ale i s aplikacemi třetích stran jako Messenger, WhatsApp, Telegram nebo Twitter. Scheduled ostatně nemusí být využívána jen pro texty, nýbrž i pro hovory, což je také jednou z možností, která se uživateli ve finální fázi nabídne.

scheduled_boost

Do budoucna lze očekávat například propojení s pracovní sítí LinkedIn, podporu služby Slack a integraci do systému watchOS (Apple Watch). Mnohým uživatelům by se hodila i funkce, díky které by se přednastavená zpráva automaticky odeslala, ovšem to momentálně – alespoň legální cestou – není možné, protože něco takového zakazuje přímo Apple.

scheduled_1

Aplikaci si můžete zdarma stáhnout na App Store.

Foto: Scheduled Press Kit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym