Rohlik.cz spustil klub pro seniory a ZTP, kterým nabídne například dopravu zdarma

Michal PtáčekMichal Ptáček

Rohlikcz_Krasa_pomoci
0Zobrazit komentáře

Česká služba Rohlik.cz, která lidem umožňuje objednat si potraviny online z pohodlí domova a následně si je už do 90 minut nechat doručit, představila novinku, kterou oslovuje další skupinu zákazníků.

Ve spolupráci s nadací Krása pomoci, Miss World Taťány Kuchařové, totiž spouští novou službu s názvem Rohlík bez bariér, která je určena pro seniory nad 65 let a osoby s těžkým zdravotním postižením (držitele průkazu ZTP). Ta by měla nabízet například dopravu zdarma, možnost objednání online či po telefonu a vynesení nákupu až do bytu bez ohledu na počet pater či absenci výtahu.

andrew-11

Přečtěte si takéStartupoví jednorožci versus koněStartupoví jednorožci versus koně

“Stereotyp, že senioři neumějí pracovat s novými technologiemi, určitě neplatí. Objednávání na Rohlíku je jednoduché a intuitivní. Pokud jim to párkrát ukáže třeba vnuk nebo dobrovolník, zvládnou to sami,” vyvrací na základě dlouholetých zkušeností z nadace Krása pomoci Taťána Gregor Kuchařová častý předsudek.

tomascupr

Zakladatel a CEO Rohlik.cz, Tomáš Čupr

Zakladatel Rohlik.cz, Tomáš Čupr k tomu dodává

„Smyslem Rohlik.cz je dělat běžné věci jednodušší. Odstranili jsme proto maximum bariér. Už nyní patří senioři i handicapovaní mezi naše věrné zákazníky a těšíme se, že další se díky klubu osmělí a začnou také nakupovat,” dodává.

Nejedná se první novinku tohoto rázu, kterou Tomáš Čupr a spol. v poslední době představili. Rohlik.cz totiž nedávno spustil například také klub Rohlíček, který naopak cílí na rodiče s malými dětmi, kterým nabízí v pondělí až čtvrtek mezi 10-16 hodinou dopravu zdarma nebo vracení až 5% nákupu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym