Microsoft vydal novou to-do aplikaci, která brzy kompletně nahradí populární Wunderlist

todo
0Zobrazit komentáře

Stejně jako Google, je Microsoft znám pro své četné akvizice populárních služeb, které mají bohužel v pozdější fázi nejasnou budoucnost. Většinou jde o produkty, které si velké společnosti pořizují pro získání nadějných talentů a pro další experimenty nebo vývoj zcela nových věcí uvnitř firmy. Jinak tomu nebylo ani v případě akvizice aplikace Sunrise nebo německého 6Wunderkinder, který od roku 2010 vyvíjel a provozoval populární to-do aplikaci Wunderlist.

Za tu Microsoft v roce 2015 zaplatil mezi 100 – 200 miliony dolarů, tedy až 5 miliard korun. Společně s týmem z původního 6Wunderkinder po celou dobu následně pracoval na nové aplikaci s „originálním“ názvem Microsoft To-Do. Díky ní si lze přehledně organizovat každodenní úkoly, které jsou propojeny s funkcí inteligentních návrhů na základě pokročilého algoritmu.

ackee-kancelare

Přečtěte si takéPražské vývojářské studio Ackee daruje vybrané neziskové organizaci aplikaci za milion korunPražské vývojářské studio Ackee daruje vybrané neziskové organizaci aplikaci za milion korun

Úkoly pak lze řadit podle důležitosti nebo příležitosti, přiřadit k nim různě barevná pozadí nebo vlastní kategorie. Aplikace je momentálně označena jako Preview, protože v ní stále chybí několik dalších funkcí, které stále pouze ve Wunderlistu. Jakmile se je podaří implementovat, To-Do kompletně nahradí Wunderlist, ze kterého budou převedena i data uživatelů.

todo3

Stahovat je aktuálně možné pro zařízení běžících na iOS, Androidu nebo Windows 10 Mobile, případně lze nástroj využívat i v jeho online formě.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym