Instagram právě překročil metu 700 milionů aktivních uživatelů

redakceredakce

in
0Zobrazit komentáře

Populární sociální síť Instagram, za kterou Facebook přibližně před 5 lety neváhal zaplatit tehdejší optikou astronomickou částku ve výši 1 miliardy dolarů, ani po necelých 7 letech provozu nepolevuje v růstu.

Tvůrci aplikace dnes totiž oznámili, že se jim podařilo překročit metu 700 milionů měsíčně aktivních uživatelů, což řečí čísel znamená, že Instagram dokázal během pouhých 5 měsíců navýšit počet uživatelů o neskutečných 100 milionů. Ještě v prosinci loňského roku se totiž tvůrci chlubili „pouhými“ 600 miliony aktivními uživateli.

snapchat

Přečtěte si takéProč jediná možnost pro Snapchat je jít na burzu a proč to (nakonec) nevyjdeProč jediná možnost pro Snapchat je jít na burzu a proč to (nakonec) nevyjde

Jen pro porovnání, konkurenční fotoaplikace Snapchat, u které se Instagram bezesporu inspiroval například se svým hitem v podobě příběhových fotek a videí Snapchat Stories, má celkem zhruba 161 milionů měsíčně aktivních uživatelů a bude proto zajímavé sledovat, jak si se svojí mnohem větší konkurencí do budoucna poradí.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym