Tinder chystá desktopovou verzi

Snímek obrazovky 2017-03-29 v 8.54.17
0Zobrazit komentáře
Světová jednička mezi seznamovacími aplikacemi Tinder spustí co nevidět svou desktopovou online verzi. Uživatelé, kteří nemohli plně využívat mobilní aplikace, ať už z důvodu absence internetu či nedostatku interní paměti telefonu, tak mohou využít nové možnosti.

Tinder k dlouho požadovanému kroku přistupuje pět let poté, co byl poprvé vypuštěn na mobilní zařízení se systémy iOS a Android. Online verze bude fungovat velmi obdobně jako mobilní aplikace. Posunutí myší přes fotku doleva pro zamítnutí a doprava při snaze o propojení. Po kliknutí na úvodní fotku se dá dostat k fotkám dalším.

Liftago_Sexy

Přečtěte si takéPřepravním službám se v Česku daří. Liftago, Uber i Taxify vyrostly za rok o stovky procentPřepravním službám se v Česku daří. Liftago, Uber i Taxify vyrostly za rok o stovky procent

Vývojáři nové online verze si však slibují od uživatelského rozhraní něco víc. Jejich snahou je docílit větší interakce propojených uživatelů. Dosavadní praxe seznamování přes Tinder totiž nechává spoustu propojení zcela bez zahájení konverzace.

Online rozhraní, kde uživatel kromě hodnotícího okna vidí také seznam všech svých stávajících propojení a konverzací, by to mohlo změnit. Přispět by k tomu mohlo i pohodlí klávesnice.

„Jakmile se zobrazí informace o novém spojení, je čas na chat,“ Představuje světu svou novinku Tinder team. Předesílají však také, že online verze bude limitovanější, než mobilní aplikace.

Aktuálně je online verze testována ve Švédsku, Itálii, Mexiku, Brazílii, Argentině, Kolumbii, Indonésii a na Filipínách. Tinder připravuje také novou možnost přihlášení bez nutnosti propojení s účtem na Facebooku.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym