Takhle pravděpodobně bude vypadat nový iPhone

ip
0Zobrazit komentáře

Už za necelé tři měsíce se ukáže, co Apple po dlouhé měsíce od vydání posledních zásadnějších aktualizací a produktů, potají plánoval a jaké další plány má pro svá nejprodávanější zařízení – tedy iPhone. Podle všeho se dočkáme aktualizovaného softwaru s označením iOS 11 a prvního naladění na zářijovou událost, při které se standardně objevují nové verze telefonů.

Letos v září by to ovšem mělo být jiné. Vypadá to, že se Apple nechystá vydat pouze mírně vylepšené verze aktuálního iPhonu pod označením 7S a 7S Plus, ale zároveň i zcela novou kategorii telefonů, která by se svoji exkluzivitou a tím pádem i cenou chtěla vyšplhat ještě výše, než aktuální modely. Tato novinka by pak měla dostat buď název iPhone 8 nebo iPhone X.

teslanew

Přečtěte si takéTesla chce k novým automobilům za jednotnou cenu nabízet i kompletní servis a pojištěníTesla chce k novým automobilům za jednotnou cenu nabízet i kompletní servis a pojištění

Dle dosavadních informací, které blíže poodkryl asijský prestižní server Nikkei, bude nový iPhone jakousi kombinací mezi 7 a 7 Plus – vyjde pouze v jedné kombinované velikosti (menší než verze Plus), měl by ztratit spodní část s fyzickým home tlačítkem, které se přesune přímo na nový 5,8″ OLED displej, který se pak protáhne po celé ploše telefonu. Tím pádem by měl iPhone největší displej mezi aktuálně prodávanými smartphony.

Na základě těchto odhadů se podařilo vytvořit i sérií konceptů s tím, jak by mohl iPhone 8 či X ve výsledku vypadat – a upřímně, proti možné podobě bychom rozhodně neprotestovali. Jistá inspirace pro spodní část disleje prý vychází z nové série MacBooků Pro, obsahujících LED touchbar. Ostatně, zda bude stát za více než 1000 dolarů se můžete přesvědčit se sami na videu s konceptem:

Foto: Tech Driven Times

Diskuze (0)

Novinka

Anonym