HyperMedia jedná o možném prodeji 30% podílu společnosti

redakceredakce

0Zobrazit komentáře

Společnost HyperMedia, založená v roce 2003 Petrem Benešem a Janem Šmidákem, provozující přes 32 internetových serverů včetně HyperInzerce.cz, AdresarFirem.cz, HyperReality.cz nebo HyperSlevy.cz, podle našeho důvěryhodného zdroje brzy čekají zásadní změny. Třicetiprocentní podíl v celé akciové společnosti by měl totiž v následujících měsících získat nový investor.

Mezi potencionální hráče na českém trhu, kteří by mohli mít o HyperMedia zájem, se řadí i Pale Fire Capital, který vede Jan Barta, společně s Davidem Holým a Dušanem Šenkyplem. Ti před několika dny ohlásili nákup většinového podílu v kulinářském serveru TopRecepty.cz, který kromě Radka Jurného a Libora Hoření vlastnila z 20 % právě HyperMedia a prodávala na něm inzerci.

jakub-havrlant

Přečtěte si takéRockaway Jakuba Havrlanta získává pod Mall Group 100% podíl v e-shopu Prodeti.czRockaway Jakuba Havrlanta získává pod Mall Group 100% podíl v e-shopu Prodeti.cz

HyperMedia za rok 2016 utržila přes 380 milionů korun a podnikla několik dalších akvizic pro rozšíření portfolia. Podrobnosti o chystané transakci nebo kupujícím ovšem prozatím známy nejsou.

Foto: reprofoto YouTube

Diskuze (0)

Novinka

Anonym