Podívejte se na prototyp Tesla Model 3, který se podařilo natočit v ulicích Los Angeles

Michal PtáčekMichal Ptáček

tesla-11
0Zobrazit komentáře

Bude tomu zhruba rok od doby, kdy automobilka Tesla oficiálně představila očekávaný elektromobil Tesla Model 3, který by se měl stát kompaktnější a díky cenovce v přepočtu okolo 850 tisíc Kč bez DPH i levnější alternativou luxusnější Tesly Model S.

Od té doby si Teslu Model 3 rozhodlo složením zálohy předobjednat okolo 400 tisíc zájemců, s tím, že Muskovi a jeho týmu nyní zbývají zhruba 4 měsíce do odstartování reálné produkce vozu.

kiwi

Přečtěte si takéBrněnský startup Kiwi.com dosáhl loni na tržby ve výši 8 miliard KčBrněnský startup Kiwi.com dosáhl loni na tržby ve výši 8 miliard Kč

Nikdo ze zájemců a budoucích majitelů však ale vlastně stále neví, co mohou od nové Tesly v reálu očekávat, jelikož americká automobilka drží vývoj a testování poměrně striktně pod pokličkou. Tedy až doteď… Společnosti Unplugged Performance, která sídlí vedle kanceláří Muskovo SpaceX, kde se shodou náhod nachází i designové studio Tesly, se nyní podařil parádní kousek, to když její zaměstnanci natočili jeden z „před-alpha“ prototypů Tesly Model 3 v podstatě v reálném provozu.

Na český trh by jinak Tesla Model 3 měla oficiálně dorazit v létě roku 2018.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym