Český letenkový startup Kiwi.com chystá na zítřek vyhlášení vítězů o cestu kolem světa

0Zobrazit komentáře

Brněnský vyhledávač letenek Kiwi.com z rukou Olivera Dlouhého si přibližně před třemi a půl týdny připravil pro šikovné programátory soutěž o cestu kolem světa, ve které měli za úkol najít řešení problému obchodního cestujícího – tedy algoritmu, který bude schopen kvalitně kombinovat jednosměrné letenky, a to třeba i v rámci jednoho dne.

Do soutěže se nakonec dostalo přes 300 dvou nebo tříčlenných týmů, jak z Česka, tak ze zahraničí, které měly na vývoj řešení, jenž je schopno odpovědět na dotaz do 30 sekund, celkem 14 dní. Soutěž je nyní u konce a Kiwi.com si tak připravilo oficiální vyhlášení, na které se můžete přijít podívat zdarma.

iphonered2

Přečtěte si takéTakto vypadá nová červená edice iPhonu 7, která se objeví v Česku již za 3 dnyTakto vypadá nová červená edice iPhonu 7, která se objeví v Česku již za 3 dny

A to konkrétně zítra do brněnského Impact Hubu od 20 do 22 hodin. Lístky lze vzhledem k limitované kapacitě pořídit pouze za pomocí registrace zde. V rámci vyhlášení pak proběhne jak oficiální výběr vítězů, tak představení řešení na reálných příkladech, mezi kterými promluví CTO Kiwi.com, Jozef Képesi, nebo Ondřej Veselý.

kiwitravel2

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym