Brněnský startup Comprimato posiluje Martin Rehák a Mike Keeler

Michal PtáčekMichal Ptáček

comprimato
0Zobrazit komentáře

Český startup Comprimato, který vytváří technologie pro kompresi obrazových dat ve vysokém rozlišení, ohlašuje nové personální posily. Novým členem představenstva se totiž stává Martin Rehák, který ve známé technologické společnosti Cisco vede vývoj v oblasti bezpečnosti a v minulosti mimo jiné spoluzaložil a právě Ciscu prodal startup Cognitive Security.

Do Comprimata by měl nyní přinést především technologické i byznysové zkušenosti a know-how.

kratky3

Přečtěte si takéOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trhOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trh

Druhou posilou týmu a novým víceprezidentem pro rozvoj byznysu Comprimata se stává Američan Mike Keeler, který bude odpovědný za rozvoj strategických obchodních partnerství s globálními hráči v oblastech mediálního a zábavního průmyslu a geoprostorových obrazových služeb.

c1

Hlavním cílem tohoto kroku by pak dle CEO a zakladatele Comprimata, Jiřího Mately (foto nahoře) mělo být podpoření startu nově otevřené pobočky v San Francisku a celkové posílení aktivity na americkém trhu.

Keeler předtím působil napříkad na vedoucích pozicích v Kodaku, SGI, Spruce a Vanguard Video.

„Na americkém trhu chceme zákazníkům z mediálního a zábavního průmyslu poskytnout servis té nejvyšší kvality. Proto přímo na místě potřebujeme mít ty nejlepší lidi. „Díky příchodu Martina Reháka do představenstva pak nejen získáváme velmi cenné a relevantní zkušenosti z technologického byznysu, ale také významně posilujeme svou schopnost nastavovat strategie a efektivně řešit problémy. To nám umožní udržet si výkon a nadále rozvíjet úspěšný byznys.“ „Americký trh je pro Comprimato nesmírně důležitý. Otevření nové pobočky v San Francisku potvrzuje náš závazek vůči tamním zákazníkům. Stejně tak nám tento krok umožňuje udržet si blízký kontakt s klíčovými obchodními partnery v tomto regionu,“ říká CEO Comprimata Jiří Matela.

MartinRehak

Martin Rehák

MikeKeeler

Mike Keeler

Diskuze (0)

Novinka

Anonym