S touto aplikací si můžete reálně vydělat odpověďmi na e-maily nebo kontaktovat známé osobnosti

21tt
0Zobrazit komentáře

Když se vysloví spojení e-mail a vydělávání peněz, snad každému se začnou v hlavě honit slova jako podvod, spam a 90. léta, kdy různé, tehdy falešné nabídky, na vydělávání peněz přes e-mail, kolovaly internetem ve velkém. To chce ale změnit projekt s názvem 21.co, který po registraci jednoduše zastupuje vlastní e-mailovou schránku a za příjem e-mailů dovoluje svým uživatelům vydělávat reálné peníze.

Stačí si vyplnit profil, udat cenu, za kterou vás ostatní mohou kontaktovat a pak už jen čekat na zprávy – jakmile na některou z nich odpovíte, zadaná cena se propíše na účet. Stejně tak lze vydělávat drobné při vyplňování krátkých dotazníků. Peníze, které se připisují v Bitcoinech, lze pak věnovat na některou z propojených charit nebo si je po ověření nechat vyplatit do vlastní peněženky.

Jan Muller_1_2016

Přečtěte si takéČeská aplikace na správu financí Wallet překonala 1,5 milionu stažení a chystá verzi pro podnikateleČeská aplikace na správu financí Wallet překonala 1,5 milionu stažení a chystá verzi pro podnikatele

Díky využití Bitcoinů navíc služba funguje v každé zemi na světě. Cílem tvůrců bylo propojit i běžné lidi se zajímavými osobnostmi, především pak ze Silicon Valley. Už za 20 dolarů tak lze kontaktovat Ravala Navikanta, zakladatele platformy AngelList, Benjamina Linga z Khosla Ventures, Briana Singermana z Founders Fund nebo za 100 dolarů Bena Horowitze, spoluzakladatele prestižního fondu Andreessen Horowitz.

21signup

Nejlepší na tom zároveň je, že pokud si uživatelé vyberou některé ze známých jmen a napíšou jim, peníze se strhnout až v případě, že opravdu dostanou odpověď. To zaručuje propracovaný ekosystém s více než 5000 uživateli. Využívat pak lze jak webové rozhraní, tak přímo mobilní aplikaci, která je dostupná pro iOS i Android.

Falešných účtů se rozhodně bát nemusíme

I když to tak na první pohled nemusí vypadat, 21.co. je jedna z nejpropracovanějších společností fungujících na Bitcoin ekosystému. Poskytuje platformu, na které lze tvořit, nakupovat a prodávat aplikace založené na platbách v Bitcoinech. Služba pěti spoluzakladatelů, v čele s Balaji S. Srinivasanem získala za 4 roky fungování celkem 121 milionů dolarů v investicích od prestižních fondů jako právě Andreessen Horowitz, Khosla Ventures, nebo investorů Marka Pincuse a Petera Thiela.

21

Diskuze (0)

Novinka

Anonym