S tímto adaptérem si můžete z klasických sluchátek jednoduše udělat bezdrátové

jackpodox
0Zobrazit komentáře

Doba běžných drátových sluchátek je pomalu pryč, používají se především kvůli ceně, protože je levnější je vyrobit i pořídit a pak samozřejmě také kvůli vyšší kvalitě zvuku, kterou ovšem běžný uživatel většinou nerozezná. Na bezdrátový trend tak nedávno přešli přední výrobci sluchátek jako Sony, Sennheiser nebo i Apple, který nedávno začal prodávat Airpods.

Na Kickstarteru se nyní ovšem objevil zajímavý projekt, který přináší řešení pro ty, kterým se nechce utrácet za drahé bezdrátové alternativy nebo si jednoduše chtějí nechat obojí. Jedná se o malý Bluetooth adaptér, který po připojení drátových sluchátek začne vysílat signál, na který se může bezdrátově připojit jakékoliv další audio zařízení. Výhodou navíc je, že zároveň mohou poslouchat až dvě zařízení najednou.

MarvannShama

Přečtěte si takéSTRV investovali do českého startupu OneProve, který odhaluje padělky pomocí umělé inteligenceSTRV investovali do českého startupu OneProve, který odhaluje padělky pomocí umělé inteligence

Tento jednoduchý adaptér, který dostal prostý název JACK a který vytváří Podo Labs, si dal za cíl vybrat pouhých 20 tisíc dolarů – po necelém měsíci kampaně se mu ovšem podařilo vybrat již 623 tisíc dolarů, tedy skoro 16 milionů korun, od 13 tisíc přispěvatelů. Pořídit ho lze za pouhých 29 dolarů.

Celodenní výdrž i další příslušenství

adapter

Pokud k tomu budete potřebovat i sluchátka, připlatíte si dalších 19 dolarů a 6 dolarů za pouzdro, ve kterém oboje můžete přenášet. Kompletní balík lze zároveň koupit i za sníženou cenu 49 dolarů. Adaptér na jedno nabití vydrží 12 hodin a audio je přenášeno pomocí technologie aptX s vysokou kvalitou zvuku. Expedovat by se mělo již v průběhu června letošního roku.

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym