Populární brněnská cestovatelská aplikace Sygic Travel přidává 360° videa a fotky

redakceredakce

trip1
0Zobrazit komentáře

Česká cestovatelská platforma Sygic Travel (dříve Tripomatic), která umožňuje cestovatelům si online plánovat výlety a vytvořit si tak cestovního průvodce na míru dle svých aktuálních potřeb, přichází se zajímavou novou funkcí.

Jak aplikace pro iOS a Android, tak webová verze projektu, který původně založili manželé Barbora a Lukáš Nevosádovi, aby následně loni prodali 51% podíl slovenskému technologickému gigantovi Sygic, totiž právě začala podporovat 360° videa a fotky. Ty jsou tvořené profesionálními cestovateli, díky čemuž si uživatelé mohou prohlédnout zajímavá místa v podstatě ze všech stran a rozhodnout se, jestli je chtějí následně vidět i naživo.

planetoftheapps_1x

Přečtěte si takéTakto vypadá televizní show od Applu, ve které účinkují celebrity jako will.i.am nebo Jessica AlbaTakto vypadá televizní show od Applu, ve které účinkují celebrity jako will.i.am nebo Jessica Alba

Hned do začátku pak Sygic Travel začíná zobrazovat přes 500 360°videí a více než 200 fotek v 18 městech jako Praha nebo Barcelona, s tím, že do konce roku je dle tvůrců v plánu pokrýt alespoň 100 měst po celém světě.

1
sygic

foto: Sygic Travel

Diskuze (0)

Novinka

Anonym