Díky tomuto startupu získáte za zlomek ceny 60 nejlepších aplikací pro Mac v hodnotě 1000 dolarů

redakceredakce

setapp
0Zobrazit komentáře

I v případě, že nepatříte mezi fanoušky Mac OS X, jednu věc tomuto operačnímu systému upřít nemůžete. A to obrovské množství vyladěných aplikací, které práci s tímto systémem dělají ještě příjemnější a produktivnější. Jmenovitě například stylovější alternativu k Evernote s názvem Alternote, minimalistický textový editor Ulysses, čistící appku CleanMyMac, instagramovou aplikaci Flume, aplikaci pro tvorbu gifů Gifox a desítky dalších.

Problém je, že velká část těchto prémiových aplikací je placená a pokud chcete používat všechny, pravděpodobně za ně v konečném součtu utratíte stovky dolarů.

Bringr Posílejte Doručujte. Společně.

Přečtěte si takéČeský startup Bringr umožňuje posílání a doručování balíčků přímo mezi jeho uživateliČeský startup Bringr umožňuje posílání a doručování balíčků přímo mezi jeho uživateli

60 aplikací za 9.99 dolarů měsíčně

A právě tento problém se snaží řešit nový startup Setapp, který po 12 měsících vývoje míří do ostrého provozu. Princip je jednoduchý. Tvůrci SetApp totiž navázali spolupráci právě s autory výše zmíněných aplikací (ti mají takto možnost je dostat ještě k více uživatelům) a integrovali je do svého softwaru.

setapp-2

Ten si teď jakýkoliv uživatel může stáhnout a po zaplacení měsíčního předplatného ve výši 9.99 dolarů jedním klikem získat přístup k prozatím 61 podporovaným/partnerským aplikacím (jejich počet se bude neustále zvyšovat) v celkové hodnotě přesahující 1000 dolarů.

Je třeba však samozřejmě počítat s tím, že integrované aplikace reálně nevlastníte, ale spíše si je formou měsíčního paušálu „pronajímáte“.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym