Česká aplikace pro správu financí Spendee nově podporuje propojení s bankovními účty

Filip HouskaFilip Houska

0Zobrazit komentáře

Aplikace Spendee, která slouží pro monitorování příjmů a výdajů, si vždy zakládala na takovém funkčním rozhraní, jež by bylo pro uživatele přehledné a jednoduché. Nově bude tento počin z českého vývojářského studia Cleevio obohacen o poměrně zásadní funkcionalitu, díky které bude mobilní správa financí ještě efektivnější.

Uživatelům se s novou aktualizací této aplikace, která čítá přes 1,5 milionů stažení a byla propagována i na oficiálních stránkách Applu, naskýtá možnost si automaticky propojit své bankovní účty a eliminovat tak nutnost manuálního zapisování.

1

Přečtěte si takéZvednout to?: česká aplikace pro iPhone, která vás ochrání před telemarketingem a dalšími otravnými telefonátyZvednout to?: česká aplikace pro iPhone, která vás ochrání před telemarketingem a dalšími otravnými telefonáty

Funkce, která si klade za cíl zjednodušit a zrychlit celý proces evidování a kategorizace veškerých transakcí, bude dostupná ve více jak padesáti zemích světa a čeští uživatelé si budou moci propojit účty od dvanácti různých bank.

“Ve Spendee jsme se vždy řídili heslem, že v jednoduchosti je síla. Možností propojit si aplikaci s bankovními účty měníme časově náročné ruční evidování financí na něco zcela jednoduchého a dostupného všem. Díky dlouholetým zkušenostem s vývojem mobilních aplikací a finančními službami máme možnost dát našim uživatelům skutečně kvalitní a užitečnou službu. Naším cílem je umožnit lidem opravdu porozumět vlastním financím a dělat správná finanční rozhodnutí,” říká CEO Jakub Sechter.

Dodatek 21:24: aplikace bude podporovat Českou spořitelnu, ČSOB, Equa Bank Personal, Fio banku, Fio banku s Token, LBBW Bank, Moneta Money Bank, PPF Banku, Raiffeisenbank, Sberbank, UniCredit Bank a UniCredit Bank CSV.

spendee_2

Novinka je zatím ve fázi beta testování a oficiálně bude do rozhraní Spendee integrována během února letošního roku, a to jak pro operační systém Android, tak iOS.

spendee_3

https://www.youtube.com/watch?v=8BtNEAIjSyA&feature=youtu.be

Diskuze (0)

Novinka

Anonym