Česká aplikace Babysitting.today expanduje a důkladněji prověřuje hlídající osoby

Filip HouskaFilip Houska

babysitting.today_1
0Zobrazit komentáře

Babysitting.today, aplikace z dílen kreativního českého studia RED.SYSTEMS, která soustřeďuje uživatele za účelem hlídání dětí jiných rodičů, se těší poměrně slušné oblibě, což také potvrzují stovky poptávek měsíčně. V důsledku toho se vývojáři snaží aplikaci neustále vylepšovat a změny si připravili i na letošní rok. Ten se bude nést ve stylu expandování a integrace plateb přímo do rozhraní.

Letos by se aplikace, která se mimo jiné dostala do finále soutěže Vodafone Nápad Roku 2015, měla rozšířit na další trhy. Podle aktuálních zpráv již byla minulý týden spuštěna na Slovensku, konkrétně v Bratislavě, a za přibližných šest měsíců by měla fungovat i v německém Berlíně.

spendee_1

Přečtěte si takéČeská aplikace pro správu financí Spendee nově podporuje propojení s bankovními účtyČeská aplikace pro správu financí Spendee nově podporuje propojení s bankovními účty

Očekává se i integrace plateb přímo do prostředí aplikace, která je naplánována na polovinu roku. Ve službě se budou objevovat i body zájmů jako dětská hřiště, koutky nebo kavárny a prvky pro chytrou domácnost a vzdálené monitorování.

babysitting.today_2

Tyto novinky by měly korespondovat s funkcemi, na nichž společnost RED.SYSTEMS, která se postupně stěhuje do nových kanceláří WorkLounge v Karlíně, pracovala v průběhu minulého roku. Patrně nejdůležitějším prvkem je vícenásobné ověřování hlídačky, tedy vybrané osoby hlídající dítě. Nově se totiž vyžaduje i aktuální výpis z trestního rejstříku a obecně se detailněji prověřuje identita konkrétního jedince, aby byla pro dítě zaručena maximální bezpečnost.

 

Diskuze (0)

Novinka

Anonym