České Rockaway kupuje zahraniční cenové srovnávače Compari.ro, Árukereső.hu a Pazaruvaj.com

jakub-havrlant

Jakub Havrlant

0Zobrazit komentáře

Je to už více než rok, co největší český srovnávač zboží Heureka.cz, změnil majitele, když ho od společnosti Naspers koupila investiční skupina Rockaway, vedená podnikatelem Jakubem Havrlantem.

Rockaway, které díky finanční podpoře od miliardářů Daniela Křetínského a Patrika Tkáče operuje s poměrně velkým množstvím volného kapitálu, se nyní podle všeho rozhodlo ještě více upevnit pozice na trhu srovnávacích portálů ve středoevropském a východoevropském měřítku, když se zahraniční skupinou Naspers uzavřelo další podobný deal.

hulan2

Přečtěte si takéRadek Hulán a jeho automobilová sociální síť Blinnker získává investici přes 16 milionů korunRadek Hulán a jeho automobilová sociální síť Blinnker získává investici přes 16 milionů korun

Aktuálně od něj totiž kupuje hned trojici srovnávačů v podobě maďarského Árukereső.hu, rumunského Compari.ro a bulharského Pazaruvaj.com, které jsou lídry na svých trzích.

„Akvizicí Árukereső.hu, Compari.ro a Pazaruvaj.com pokračujeme ve strategii být hráčem v evropském kontextu. Všechny nové srovnávače působí na extrémně rostoucích trzích a díky budoucímu sdílení zkušeností a know-how s ostatními firmami z portfolia, mohou růst ještě výrazněji a zlepšovat své služby směrem k zákazníkům i trhu ,“ říká Jakub Havrlant CEO Rockaway.

Výše celkové transakce prozatím není známa.

snimek-obrazovky-2016-12-21-v-13-22-43

Diskuze (0)

Novinka

Anonym