Další AppParade se blíží a CzechCrunch se stává jejím hlavním mediálním partnerem

Jiří SvobodaJiří Svoboda

0Zobrazit komentáře

Začátek adventu se na tuzemské vývojářské scéně ponese i letos ve znamení přehlídky AppParade, která několikrát do roka představuje to nejlepší z domácích mobilních aplikací. Vývojáři i hlasující budou opět soutěžit o hodnotné ceny a v pořadí již pětadvacátá AppParade, která zároveň značí přesně 6 let její existence, se uskuteční v pondělí 5. prosince od 20:30 již tradičně v Biu Oko na Praze 7.

Výherce nejlepší aplikace v kategorii odborné poroty si, stejně jako v září, odnese cenu vývojářského studia STRV v podobě Apple Watch 2. Novinkou pro toto kolo ovšem je, že může jeden z hlasujících diváků vyhrát nejnovější iPad Air 2, který do soutěže přináší náš magazín, jenž se zároveň stává hlavním mediálním partnerem celé AppParade.

waltr2_2

Přečtěte si takéS touto aplikací se při nahrávání souborů do vašeho iPhonu odstřihnete od iTunes a kabelůS touto aplikací se při nahrávání souborů do vašeho iPhonu odstřihnete od iTunes a kabelů

Za CzechCrunch také na začátku akce, kterou tradičně organizuje Médiář, představíme další novinku v podobě přehledu těch nejzajímavějších tech novinek z oboru. Diváci mají vstup jako vždy zdarma. Tentokrát ovšem není potřeba registrace, do kina bude vpuštěno prvních zhruba 250 lidí. Zájemci z řad vývojářů se mohou do soboty 3.12. hlásit prostřednictvím Google formuláře.

appparade7-oko
partneri-appparade25

Diskuze (0)

Novinka

Anonym