Úklidový startup LidskaSila.cz s nedávnou 24 milionovou investicí zavádí nově noční úklidy

0Zobrazit komentáře

V polovině září jsme informovali o tom, že pražský startup LidskaSila.cz, který nabízí úklidy v domácnosti hned v několika českých městech, získal investici ve výši 24 milionů korun od podnikatele a investora Ondřeje Tomka, původního zakladatele Centrum.cz. Investice jim evidentně prospívá a nastartovala je k novým změnám a rychlému růstu.

Během dneška se totiž objevila další novinka, která představuje změny v ceníku, kde startup zavedl nově dynamické ceny podle vytíženosti nebo času úklidu. Kromě toho je zároveň možné objednávat nově úklid takřka non-stop, po zavedení nočních úklidů. Pokud to tedy zákazníkům vyhovuje a některá z dam na úklid je k dispozici, mohou si nechat uklidit i ve 2 nebo ve 3 hodiny ráno.

waytap2

Přečtěte si takéTento startup vybral za 4 dny 624 tisíc dolarů a slibuje přeměnu lahvového piva na chuť točenéhoTento startup vybral za 4 dny 624 tisíc dolarů a slibuje přeměnu lahvového piva na chuť točeného

Právě dam na úklid má momentálně startup na 350, s tím, že se aktuálně pohybuje na tržbách ve výši přibližně 1,5 milionu korun měsíčně s aktuální valuací dosahující díky investici částky 100 milionů korun. V nejbližší době by se pak mělo spustit speciální školící centrum, které bude mít na starost kompletní školení nových dam na úklid.

screen-shot-2016-10-13-at-12-05-18

Diskuze (0)

Novinka

Anonym