Investiční skupina Miton mění po letech CEO. Do pozice nastupuje zakladatel agentury H1.cz

spinar

David Špinar, CEO skupiny Miton

0Zobrazit komentáře

Je to již více než rok, co se odehrály poslední větší změny uvnitř vedení jablonecké investiční skupiny Miton, kterou v roce 2000 spoluzaložili Ondřej Raška, Milan Zemánek, Tomáš Matějček a Michal Jirák. Nyní se k nim na pozici CEO připojí David Špinar, který nedávno odešel po 2 letech z pozice hlavy výkonnostního marketingu českého Googlu a který kdysi spoluzaložil a prodal marketingovou agenturu H1.cz.

Tam se mimo jiné potkal i s Václavem Štruplem, který v agentuře držel 32,5% podíl. Ten se zároveň jako zakladatel internetového obchodu s bytovými doplňky v červenci 2015 přidal mezi partnery Mitonu – 2 roky poté, co původní čtveřici doplnil Tomáš Hodbod, původní zakladatel serveru Heureka.cz.

avast

Přečtěte si takéAvast oficiálně dokončil akvizici původně brněnského AVG a představil novou identituAvast oficiálně dokončil akvizici původně brněnského AVG a představil novou identitu

Miton má za sebou velmi slušné portfolio, které je evidentně třeba řídit pevnou rukou. Mezi největší pecky patří bezpochyby Slevomat.cz, Bonami.cz, exitované Damejidlo.cz, Rohlik.cz nebo polské Domodi, které nedávno investovalo 72 milionů korun do nákupu své konkurence.

Foto: Google Presskit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym