Bonami.cz od Mitonu míří do Rumunska

Michal PtáčekMichal Ptáček

bonami
0Zobrazit komentáře

Internetový obchod s nábytkem a doplňky Bonami.cz, za kterým stojí česká investiční společnost Miton, míří na další zahraniční trh. A to konkrétně do Rumunska, které se tak zařadí po bok Slovenska, Polska a samozřejmě České republiky, kde tento projekt už téměř čtvrtým rokem působí.

Stejně jako v případě Slovenska a Polska, bude i Bonami v Polsku obsluhovat pražský tým, s tím, že logistika bude kombinací pražského skladu a lokálních dopravců.

„Od Rumunska máme podobná očekávání jako od Slovenska. Tam jsme začínali se 40 tisíci předregistrovanými zákazníky, v Rumunsku jsme přesáhli 100 tisíc registrací. I když místní internetový trh není tolik rozvinutý, má ohromný potenciál jak kvůli počtu obyvatel a rychlosti růstu, tak kvůli tomu, že si místní zákazníci potrpí na značkové zboží,” říká CEO Bonami David Šiška.

spacexmars18

Přečtěte si takéElon Musk představil vizi chystané rakety k cestě na Mars, která by tu mohla být již do 6 letElon Musk představil vizi chystané rakety k cestě na Mars, která by tu mohla být již do 6 let

Co se čísel týče, Bonami loni utržilo 260 mil. Kč. Letos pak projekt plánuje překonat obrat půl miliardy Kč. Slovensko, na které Bonami zamířilo před rokem, se pak na celkových číslech podílí zhruba jednou třetinou.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym