Nový Macbook Pro nebude mít možná po vzoru iPhonu jack konektor pro sluchátka

Michal PtáčekMichal Ptáček

headphone
0Zobrazit komentáře

Je tomu zhruba týden, co Apple veřejnosti představil dlouho očekávaný iPhone 7, který kromě vylepšené výdrže baterie, kvalitnějšího fotoaparátu nebo atraktivnějšího designu, skrývá i jedno nemilé překvapení. A to konkrétně odstranění jack konektoru pro připojení sluchátek, což v technologické komunitě způsobilo hotový poprask.

iphone7d

Přečtěte si takéTohle je finální podoba právě představeného iPhonu s označením 7 a 7 PlusTohle je finální podoba právě představeného iPhonu s označením 7 a 7 Plus

Nyní se zdá, že Apple si možná pohrává s myšlenkou do budoucna tuto radikální novinku implementovat i do ostatních výrobků, včetně Macbooku Pro. Alespoň to tak tedy vypadá na základě informací, kterou na Twitteru zmínil uživatel Blake A, který obdržel oficiální Apple anketu s otázkou, zda na svém retinovém Macbooku Pro používá právě konektor pro sluchátka.

Nový Macbook Pro by jinak podle informací zahraničních serverů, mohl být veřejnosti představen už v říjnu, s tím, že jednou z novinek by měla být implementace Touch ID nebo OLED displeje nad klávesnicí.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym