Takto by mohl vypadat nejnovější iPhone, který vyjde pravděpodobně v polovině září

Filip HouskaFilip Houska

0808_3
0Zobrazit komentáře

Jako každý rok, je svět plný očekávání, co vlastně nového představí Apple – ten se s novými technologiemi pro svá vlajková zařízení v podobě MacBooku, iMacu nebo Macu Pro zastavil někde před pár lety a prozatím nepřišla zásadní inovace. Ta v jistém slova smyslu přichází jen do zařízení mobilních, které vycházejí v pravidelném ročním cyklu.

Podle známého bloggera Evana Blasse a jeho účtu na Twitteru, bychom se měli nejnovějšího iPhonu s označením 7 a 7 Plus dočkat již 16.9., s tím, že předobjednávky budou dostupné o 4 dny dříve. Zatím se ovšem jedná pouze o spekulace a Apple se k termínům nevyjádřil. Na základě minulých let lze ale říct, že jsou odhady Blasse většinou velmi přesné.

https://twitter.com/evleaks/status/756941371416518656?ref_src=twsrc%5Etfw

Vedle termínu uvedení se ale nadšení jablíčkáři zajímají především o to, jak bude nový iPhone vypadat. Jeden z velmi přesných konceptů iPhonu 7 Plus se nedávno objevil na YouTube – ten ukazuje čtyři zásadní změny, kterých bychom se měli dočkat. Mimo odlišené barvy ve světle modrém odstínu s tmavším lemováním krajů je novinkou i duální kamera.

pokemongo

Přečtěte si takéTvůrci Pokémon Go zatrhli přístup vývojářům, kteří umožnili hledání pokémonů na mapěTvůrci Pokémon Go zatrhli přístup vývojářům, kteří umožnili hledání pokémonů na mapě

Ta pochopitelně slibuje vylepšený zážitek z pořizování fotek a videí, vedle kterého nechybí automatický stabilizátor obrazu a mnoho dalších vychytávek. I nadále budou čočky kamery vystouplé, a to dokonce více než u předchozích modelů. Třetí věcí je Smart Connector ve spodní části zad samotného zařízení. Tímto prvkem disponuje i iPad Pro a primárně má sloužit k připojení externího příslušenství, jako je například samostatná klávesnice.

0808_1

Poslední a nejvíce diskutabilní změnou je absence 3,5 mm jacku. Ten byl nahrazen dalším reproduktorem a uživatelé budou muset řešit připojení hudebního příslušenství buď skrze Lightning konektor (očekává se, že Apple do krabice přibalí právě sluchátka s Lightningem) nebo za pomocí Bluetooth. Gigant z Cupertina již několikrát uvedl, že 3,5mm jack nedostačuje dnešním poměrům a propojení pomocí těchto technologií slíbí s kvalitními příslušenstvím lepší požitek z poslechu hudby.

0808_2

Možná podoba nového iPhonu bez klasického vstupu na sluchátka. Ta se budou nově připojovat přes Lightning kabel nebo bezdrátově.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym