Sudden Coffee: kvalitní instantní káva v ampulce od devátého nejlepšího baristy na světě

Filip HouskaFilip Houska

f
0Zobrazit komentáře

Pro milovníky kvalitní kávy a denní dávky kofeinu, přichází na trh nový, zajímavý startup, za kterým stojí devátý nejlepší barista světa, Kalle Freese, jenž si dal za cíl udělat z popíjení instantní kávy proces, který si konečně vychutnají i kávový fajnšmekři.

Jmenuje se Sudden Coffee, s tím, že jde o malou tubu s kávou (momentálně ethiopskou), čerstvě namletou ve vancouverské pražírně 49th Parallel, která je následně speciálním procesem přeměněna v „instantní prášek“. Ten stačí zalít 240 ml vody, dle potřeby přidat i mléko a poté se už jen těšit z šálku dobré kávy.

barta

Přečtěte si takéČeský srovnávač ePojisteni.cz bude za desítky milionů novým sponzorem fotbalové ligyČeský srovnávač ePojisteni.cz bude za desítky milionů novým sponzorem fotbalové ligy

Ideální varianta jak pro cestovatele, kteří chtějí mít svou kávu vždy u sebe, tak na domácí použití, což potvrzuje i fakt, že Sudden Coffee se mezi geeky z celého světě v posledních dnech stalo jedním z nejpopulárnějších produktů na portálu Product Hunt.

0801

Zájemci si mohou kávovou tubu objednat na oficiální stránkách Sudden Coffee. Měsíční předplatné stojí 24 dolarů (cca 580 Kč).

1

0801_1

Diskuze (0)

Novinka

Anonym