Podívejte se na nové pražské kanceláře amerického stamilionového startupu InVision

0Zobrazit komentáře

Americký startup InVision, který nabízí jednoduchou online spolupráci designerů mezi klienty pomocí nástrojů, přes které lze grafické návrhy prohlížet, komentovat nebo i upravovat, přišel začátkem letošního roku se zásadní novinkou, jenž ho měla dostat do prostředí české scény. V únoru se tak k InVision připojil slovenský designer Tomáš Jasovský, který do něj nastoupil jako produktový manažer pro nově chystavený produkt.

Tím je samostatná „experimentální laboratoř“ s názvem InVision Labs, která má své nové sídlo v Praze, odkud probíhá vývoj experimentálních projektů pro hlavní, americkou, platformu. V Česku se navíc startup začal zásadně rozšiřovat a tak přišel čas na to, vytvořit nové, designové kanceláře a prostředí, ve kterém bude moci denně pracovat tým vývojářů a designerů.

barta

Přečtěte si takéČeský srovnávač ePojisteni.cz bude za desítky milionů novým sponzorem fotbalové ligyČeský srovnávač ePojisteni.cz bude za desítky milionů novým sponzorem fotbalové ligy

V minulých týdnech proběhly poslední práce na dokončení kanceláří a nyní by měly být naplno hotovy a připraveny na nábor dalších talentů. InVision i na rozvoj tohoto projektu získal před zhruba rokem investici ve výši 45 milionů dolarů a jeho momentální valuace se odhaduje na vyšší stovky milionů dolarů.

invision02

Platforma má momentálně na 1,8 milionů registrovaných a aktivních designerů a nespočet firem v placených plánech začínajících na 15 dolarech měsíčně, podle počtu projektů. InVision v rámci novinek navíc v Praze chystá na 31.8 speciální dokument s názvem Design Distruptors, který zdarma ukáže proces práce těch nejlepších designerů z celého světa.

invision03

Divize InVision LABS sídlí na pražském Václavském náměstí

invision04

Kanceláře InVision Labs v Praze

invision01
invision06
invision05
invision08
invision09

Diskuze (0)

Novinka

Anonym