WebExpo 2016 se blíží. Co nabídne a které osobnosti se na něm představí?

0Zobrazit komentáře

Jedna z nejznámnějších technologických konferencí v České republice: WebExpo, je za dveřmi! Další ročník akce, na které se každoročně objeví zajímavé osobnosti české i zahraniční technologické scény z řad vývojářů, manažerů nebo designerů, už totiž za zhruba 2 měsíce, konkrétně 23. a 24. září vypukne v Praze.

Narozdíl od loňského ročníku, který souběžně probíhal v několika lokalitách po Praze, se tentokrát všechny přednášky a diskuse uskuteční pod jednou střechou a to konkrétně ve Velkém sálu, kině a v hudebním baru v pasáži Lucerna u Václavského náměstí.

michal_illich

Přečtěte si takéMichal Illich kupuje za miliony korun 80 procent v konferenci WebExpoMichal Illich kupuje za miliony korun 80 procent v konferenci WebExpo

Mezi přednášejícími, kterých by mělo být celkem okolo 70, se pak tento rok objeví například:

  • Michael Lopp – pracoval v Applu v době okolo spuštění iTunes, po osmi letech přešel do firmy Palantir Technologies, s tím, že po angažmá v Pinterestu, je od letošního května VP of Engineering ve Slacku.
  • Nina Zakharenko – vývojářka z Braintree
  • Ondřej Mašek – vývojář z Avastu, který představí modulární architekturu pro tvorbu cross-platformního uživatelskoho prostředí a který ukáže technologie, na kterých staví novou generci Avastího UI využívající Chromium / WebKit / EdgeHTML.
  • Peter Morville – informační architekt a uznávaný spoluautor knihy Information Architecture For The Web And Beyond.
  • Harry Roberts – front­endový specialista, na jehož znalosti CSS se spolehli například v Google, BBC nebo OSN.
  • Rachel Andrew – autorka CMS pro správu obsahu: Perch

Lístky je aktuálně možné koupit za předprodejní cenu 4 000 Kč, na oficiálním webu ZDE.

webexpo

Diskuze (0)

Novinka

Anonym