Pilulka.cz Martina a Petra Kasy začíná v Praze nabízet expresní rozvoz léků

Michal PtáčekMichal Ptáček

Martin Kasa

Zakladatel Pilulka.cz, Martin Kasa

0Zobrazit komentáře

Velmi významnou novinku dnes představila síť lékáren Pilulka, za kterou stojí sourozenecké duo Martin (na hlavní fotce) a Petr Kasa.

sphericam

Přečtěte si takéHardwarový startup Sphericam 2, který vzniká v Praze, získává investici ve výši 5 milionů dolarůHardwarový startup Sphericam 2, který vzniká v Praze, získává investici ve výši 5 milionů dolarů

Jejich společný, zhruba 3 roky starý projekt, který kromě internetových lékáren Pilulka.cz a Pilulka.sk provozuje přes 20 kamenných prodejen, totiž právě spustil službu Pilulka Auto, která nabízí rovoz léků po Praze vlastní dopravou až do bytu. A to s dobou doručení už od 60 minut.

„V současné době již zákazníci nemusí chodit pouze do sítě růžových Pilulka Lékáren, ale mohou s maximálním komfortem využít naší nové služby. Jako hlavní benefit této služby vidíme možnost doručení léků seniorům až do bytu bez nutnosti čekat na pošťáka. Druhou zákaznickou skupinou pro službu Pilulka Auto jsou pečující osoby, například maminky pečující o děti, které nemohou opustit a nemají jak se rychle dostat k potřebným lékům. A v neposlední řadě je určena všem, kteří si váží svého drahocenného času,“ říká Martin Kasa, spolumajitel Pilulka.cz“

Cena expresní přepravy je v tomto případě stejná jako v případě dopravy klasické, s tím, že objednávat je takto možné okolo 10 tisíc položek, které jsou ihned k dispozici.

pilulka-2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym