25letý zakladatel Snapchatu si koupil tento luxusní dům za 12 milionů dolarů

Michal BenatzkyMichal Benatzky

0Zobrazit komentáře

V září tohoto roku, to budou 4 roky, co světlo světa spatřila foto aplikace Snapchat, která uživatelům umožňovala posílat si mezi sebou fotografie, které se během pár vteřin samy smazaly.

Původně jednoduchý a odborníky často vysmívaný nápad, se však v průběhu let i díky velké schopnosti zakladatele a CEO aplikace Evana Spiegela, vypracoval v regulerní sociální síť, kterou dnes aktivně používají stovky milionů uživatelů, včetně známých osobností, mezi kterými je například i prezident USA, Barrack Obama.

Tento mohutný traffic samozřejmě přináší tvůrcům i obrovské příjmy z reklamy a tak není divu, že z trojice mladých zakladatelů, kterými jsou Evan Spiegel, Bobby Murphy a Reggie Brown, se velmi brzo stali miliardáři.

labs03

Přečtěte si takéTomáš Jasovský o tom, jak vznikl pražský projekt InVision Labs, stamilionového startupu InVisionTomáš Jasovský o tom, jak vznikl pražský projekt InVision Labs, stamilionového startupu InVision

A zejména první jmenovaný si nabyté jmění užívá plnými doušky. Jak nyní informuje portál BusinessInsider, Spiegel si právě se svojí přítelkyní, modelkou Mirandou Kerr, koupil nový dům v luxusní čtvrti Brentwood v kalifornském Los Angeles. Za něj zaplatil 12 milionů dolarů, v přepočtu přibližně 284 milionů korun.

Dům, který do roku 2012 obýval herec Harrison Ford, má 7 ložnic, 8 koupelen, vlastní fitness, dům pro hosty nebo například bazén s výhledem na Los Angeles.

foto: Zillow

spiegel-1

spiegel-2

spiegel-3

spiegel-4

spiegel-5

spiegel-6

spiegel-7

spiegel-8

spiegel-9

spiegel-10

spiegel-11

Diskuze (0)

Novinka

Anonym