Sony na dnešek chystá novinku, která konečně propojí Playstation s PC nebo Macem

pspc
0Zobrazit komentáře

Král konzolí, Sony, který má pod sebou platformu Playstation 4, využívanou takřka 40 miliony hráči po celém světě, po dlouhém čekání vypouští update, o kterém se dlouho spekulovalo jako o kontroverzním. Díky němu si totiž můžete konečně zahrát prostřednictvím Remote Play i na jakémkoliv PC nebo Macu, přitom s využitím hardware konzole. Ve spekulacích pak zaznělo, že by se během několika měsíců mohlo objevit i propojení s konkurenčním Xboxem od Microsoftu.

K hraní budou moci hráči využívat originální Dualshock ovladač, připojený pomocí USB a vychutnat si tak nativní 720p rozlišení. Výhodou jsou i směšně nízké hardwarové požadavky, které například u Windows začínají na procesoru Intel Core i5 2,67 GHz, 2 GB RAM, 100 MB místa na disku a minimálně 1024 x 768 rozlišení.

klm2

Přečtěte si takéAerolinka KLM nabídne v Messengeru od Facebooku check-in nebo informace o letechAerolinka KLM nabídne v Messengeru od Facebooku check-in nebo informace o letech

V rámci aktualizace s označením 3.50 je podle Sony součástí i několik dalších novinek, jako třeba zakládání vlastních herních událostí, do kterých pak lze přizvat přátele, rozšířené notifikace o aktivitě přátel nebo možnost nastavit sám sebe jako offline. Díky tomu se tak během několika kliků můžete připojit přímo do hry kamaráda a hrát společně.

ps

Diskuze (0)

Novinka

Anonym