Skupina Rockaway Jakuba Havrlanta získává podíl v realitním serveru Bezrealitky.cz

bezrealitky
0Zobrazit komentáře

Investiční skupina Rockaway Capital, kterou vede podnikatel Jakub Havrlant, a která v nedávné době investovala takřka 2 miliardy korun do prodejce zájezdů Invia.cz nebo přes 47 milionů do startupu Gjirafa.com, má za sebou další nákup. Podle serveru Lupa.cz totiž získává 34,5% podíl v českém realitním serveru bez přítomnosti realitek Bezrealitky.cz.

Do startupu, který sám Jakub Havrlant v roce 2007 založil se tak díky vedení své investiční skupiny dostává po 5,5 letech znovu s minoritním podílem. Majoritu ve výši 51% získává nově skupina Media Bohemia pod svojí firmou MMM Digital za nespecifikovanou částku a 14,5% zůstává Genesia Investment v rámci společnosti Pricetown s.r.o., která byla až do teď jediným vlastníkem.

fbmobile

Přečtěte si takéFacebook chystá funkce, které usnadní nákupy v obchodech nebo utajené konverzaceFacebook chystá funkce, které usnadní nákupy v obchodech nebo utajené konverzace

Server Bezrealitky.cz měsíčně využije takřka 400 tisíc návštěvníků, a přes platformu samotnou se provede několik set realitních obchodů. Samotné realitky, které nabízejí své služby za provizi mají k registraci nepovolený přístup pod možnou pokutou 35 tisíc korun. Rockaway navíc věří, že potenciál, který český realitní trh nabízí je stále nevyužitý a nákup podílu tak byl dalším logickým krokem.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym