Shift: česká aplikace, která vyřeší váš problém s plánováním hovorů s kolegy z jiných časových zón

Michal PtáčekMichal Ptáček

shift
0Zobrazit komentáře

Pokud jste někdy pracovali na projektu, jehož tým je rozesetý po celém světě, pravděpodobně víte, jak problematické může být domluvit si s vašimi kolegy díky rozdílnosti časových zón například konferenční hovor. Situace je o to horší, pokud se snažíte spojit s více než jedním kolegou, kdy jeden je například v Praze, druhý v San Franciscu, třetí v New Yorku a čtvrtý v Sydney.

kite

Přečtěte si takéS tímhle nástrojem lze programovat s přímo integrovaným internetovým vyhledávačemS tímhle nástrojem lze programovat s přímo integrovaným internetovým vyhledávačem

A právě tento problém elegantně řeší nová mobilní aplikace Shift, od českého vývojářského studia Tapmates. Ta vám totiž umožňuje naplánovat hovor s více kolegy napříč různými časovými zónami, odesílat jim pozvánky přímo z aplikace (všichni kolegové následně obdrží emailem přehledný souhrn), pomocí 3D touch vytvářet eventy nebo si zobrazit čas v časové zóně konkrétního kolegy a zjistit, kdy je k dispozici a toto vše navíc plně synchronizovat s vaším kalendářem.

Shift je k dispozici pro zařízení s iOS a Androidem, s tím, že cena byla stanovena na lidových 0.99 dolarů.

Verzi pro iOS můžete stahovat zde, verzi pro Android zde.

app

a-1

Diskuze (0)

Novinka

Anonym