Podívejte se na trailer k prvnímu spinoff filmu hvězdných válek Rogue One: A Star Wars Story

Michal BenatzkyMichal Benatzky

Snímek obrazovky 2016-04-08 v 8.50.50
0Zobrazit komentáře

Krátce poté, co před několika lety koupila práva na kultovní Hvězdné války společnost Disney, se na veřejnosti objevily informace, že se po delší odmlce opět dočkáme zcela nových dílu.

Ačkoliv je premiéra osmé epizody naplánovaná až na rok 2017, čekání nám může zkrátit alespoň ukázka z nového dílu Star Wars, které budou dějově zapadat mezi třetí a čtvrtou epizodu.

factorio-1

Přečtěte si takéČeská nezávislá hra Factorio už autorům vydělala přes 71 milionů korunČeská nezávislá hra Factorio už autorům vydělala přes 71 milionů korun

Rogue One: A Star Wars Story, jak se pokračování jmenuje, je podle tvůrců prvním ze série příběhů samostatných filmů, které doplní plnohodnotné nové epizody. Děj zasazený těsně před Epizodu IV: Nová naděje (1977), tak bude pojednávat o skupině odvážlivců, kteří se pokusí získat plány Hvězdy Smrti. Díky včera uvolněnému traileru si první ochutnávku očekávaného smínku, jehož premiéra je naplánovaná na 15. prosince 2016, můžeme dopřát už nyní.

Pod prvním spinoff filmem ke Star Wars je podepsán Gareth Edwards, který má za sebou snímky jako Godzilla z roku 2014, nebo Zakázaná zóna.

Dalším mimo dějovým filmem, který pravděpodobně vyplní mezeru mezi osmou a devátou epizodou, by údajně měl být snímek o mladém Hanu Solovi.

Foto: Star Wars/Youtube

Diskuze (0)

Novinka

Anonym