Franz 2.0: aneb Slack, Skype, Messenger, WhatsApp a Telegram v jednom

Michal PtáčekMichal Ptáček

Snímek obrazovky 2016-04-19 v 8.01.38
0Zobrazit komentáře

S neustálým přílivem nových chatovacích aplikací/funkcí, které jsou součástí jak sociálních sítí typu Facebook, tak komunikačních platforem jako Slack, se pro uživatele, kteří využívají větší množství z nich, může stát poměrně nepříjemné je všechny samostatně ovládat. Je totiž nutné stahovat jednotlivé nativní klienty, případně mít otevřeno několik oken v prohlížeči pro každou používanou aplikaci.

Ideální je proto spíše all-in-one řešení, které nějaký čas nabízí například aplikace Franz. Ta vám konkrétně umožnuje hromadně ovládat a chatovat přes vaše uživatelské účty ve službách: Slack, Facebook Messenger, WhatsApp, Skype, WeChat, Telegram nebo Google Hangouts.

assisted_search_showing_2 2

Přečtěte si takéSlack oslavil první rok existence a vyrostl na 500 000 uživatelů denně – čtěte jeho celý příběhSlack oslavil první rok existence a vyrostl na 500 000 uživatelů denně – čtěte jeho celý příběh

Nastavení a spárování je pak naprosto jednoduché. Po nainstalování se stačí přes aplikaci postupně přihlásit do vašich jednotlivých účtů a poté s nimi už normálně pohodlně pracovat.

10 tisíc aktivních uživatelů za pouhých 26 dní

Ačkoliv je aplikace Franz, za kterou stojí dva vývojáři Stefan Malzner a Jonathan Burke teprve pár měsíců stará, už teď se může chlubit silnou uživatelskou trakcí. Během pouhých 26 dní, se totiž této vývojářské dvojici podařilo získat díky úspěchu na portálech jako ProductHunt 10 tisíc aktivních uživatelů, to vše s nulovými náklady na marketing. Příběh tak v tomto případě lehce přípomíná právě již zmíněný Slack, jehož hlavním marketingovým kanálem jsou ne drahé marketingové kampaně, ale především spokojení uživatelé.

Franz 2.0 je k dispozici pro Mac, Linux a nově také Windows. Stahovat ho můžete zdarma ZDE.

franz-1

franz-h

Diskuze (0)

Novinka

Anonym