Clearbit Connect: Gmail na steroidech

Michal PtáčekMichal Ptáček

clearbit
0Zobrazit komentáře

Pokud patříte k pravidelným uživatelům Gmailu, kteří neustále pokukují po možnostech, jak svůj oblíbený emailový nástroj vylepšit, zcela určitě by vaší pozornosti nemělo uniknout nové rozšíření pro prohlížeč Chrome s názvem: Clearbit Connect. To totiž z vašeho Gmail inboxu udělá doslova email na steroidech.

Kromě toho, že o každém vašem kontaktu podobně jako kdysi populární aplikace Rapportive, kterou nedávno koupil LinkedIn za 15 milionů dolarů, zobrazí užitečné informace jako: jméno, pracovní pozice, fotka, lokalita, URL a podobně, vám především umožňuje vyhledávat emaily k jednotlivým doménám.

mod

Přečtěte si takéTesla Model 3 si za 3 dny předobjednalo už 276 tisíc zákazníkůTesla Model 3 si za 3 dny předobjednalo už 276 tisíc zákazníků

V praxi si tak například můžete zjistit emailovou adresu na CEO Applu, Tesly a dalších významných lidí z byznysu, kteří se samozřejmě ve většině případů snaží své kontaktní údaje držet v soukromí.

Postup je v tomto případě navíc až extrémně jednoduchý. Při psaní nového emailu stačí kliknout na modrou ikonku Connect, následně zadat společnost/doménu, která vás zajímá a Clearbit Connect vám následně vyfiltruje nejzajímavější kontakty z dané firmy. To vše navíc kompletně zdarma.

Vyzkoušet Clearbit Connect můžete ZDE.

tesla-2

tesla-3

tesla

app

Diskuze (0)

Novinka

Anonym