S touhle aplikací vám pro chat přes Slack, Skype nebo Facebook stačí jedna služba

franz
0Zobrazit komentáře

Všichni to známe – při soukromé konverzaci nebo při práci se komunikace tříští na mnoho kanálů, které musíme hlídat zvlášť a ubírá nám to spoustu času, který bychom mohli strávit produktivnější prací. Tohoto problému si je vědom i Rakušan Stefan Malzner, produktový designer, který vytvořil jednoduchou komunikační aplikaci Franz.

Ta se dokáže díky jednoduché integraci propojit se službami jako Slack, Facebook Messenger, WhatsApp, Skype, Telegram nebo třeba Google Hangouts a umožnit uživateli komunikovat prostřednictím jednoho místa ve všech zmíněných kanálech. K dispozici je pak na Mac a ve vývoji je její verze pro Windows.

flatio

Přečtěte si takéEnern investuje miliony korun do inovativního brněnského startupu na pronájem bytůEnern investuje miliony korun do inovativního brněnského startupu na pronájem bytů

Tvůrce navíc tvrdí, že je jeho aplikace zcela bezpečená a nehrozí, že by byly zprávy čteny třetími stranami – tedy minimálně to nehrozí přímo ve Frankovi, nemusí tomu tak být v provázaných službách. Výhodou je i fakt, že lze využívat například více Facebook účtů stále na té samé platformě, takže mohou uživatelé komunikovat jak soukromě, tak třeba za jimi spravované stránky zároveň.

franzapp

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym