Papier: Jednoduché poznámky pro Chrome, které máte stále po ruce

Michal BenatzkyMichal Benatzky

papier-1
0Zobrazit komentáře

Každý, kdo pracuje v rámci webového prohlížeče si občas potřebuje zapsat nějakou poznámku. Obchody všech největších platforem nabízejí různé editory, přes které si své myšlenky můžete zapsat, žádný z nich však není tak jednoduchý a hlavně tak rychle dostupný jako právě Papier.

Papier je jednoduché rozšíření pro webový prohlížeč Google Chrome, který si stáhnete během několika vteřin. Nový prvek se také do prohlížeče bez potřeby dalšího aktivování sám přidá.

cdn77-new-website

Přečtěte si také8 triků, bez kterých by CDN77 nefungovalo8 triků, bez kterých by CDN77 nefungovalo

Po otevření nové karty se pak místo standardních nejnavštěvovanějších stránek nebo domovské stránky objeví právě jednoduše popsaný list. Zde už si tak jednoduše můžete zapsat své myšlenky. Defaultní text je samozřejmě možno smazat.

Papier také umožňuje jednoduché textové úpravy. Například kombinace Crtl+B psaný text zvýrazní. Ctrl+I pak vyvolá kurzívu a Control stisknutý spolu s klávesou U pro změnu text podtrhne. Uživatel má také možnost zvolit, zda chce psát v denním nebo nočním režimu. Výsledný text je samozřejmě možno uložit nebo také vytisknout. Více možností lze pak snadno vyvolat kliknutím na záložku na levém dolním okraji.

Velký úspěch aplikace jinak dosvědčuje i fakt, že se včera stala s přehledem nejpopulárnějším produktem na stále oblíbenějším portálu ProductHunt, kde od uživatelů získala 847 hlasů.

papier-2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym