Úklidový startup LidskáSíla.cz expanduje do Brna

Michal PtáčekMichal Ptáček

LidskaSila-portrety (10)
0Zobrazit komentáře

Český úklidový startup LidskáSíla.cz, který pomocí své platformy umožňuje komukoliv najít si pro svůj domov či kancelář ověřeného člověka na uklízení, rozšiřuje pole působnosti.

Projekt, který momentálně funguje v Praze, kde jeho služeb údajně dle slov provozovatelů využívá okolo 1 400 domácností  a 160 dam na úklid, totiž ode dneška začíná být aktivní i v Brně, kde bude v následujících 3 měsících fungovat prozatím v testovacím provozu.

airmail-mac

Přečtěte si takéJedna z nejlepších emailových aplikací konečně míří na iPhoneJedna z nejlepších emailových aplikací konečně míří na iPhone

„Během prvních tří měsíců rozjedeme testovací provoz, a pokud se potvrdí, že v Brně je zájem o naše služby, budeme investovat do rozvoje,“ uvádí Robert Vojáček, ředitel a zakladatel LidskéSíly.cz.

Spoluzakladatelka služby Michaela Somolová k tomu dodává:

„Změny oproti Praze neplánujeme. Stejné zůstanou i ceny, které jsou férové vůči našim dámám. Dámy na úklid mají 110 korun na hodinu, což je nadprůměrné ohodnocení v tomto odvětví“.

Zákazníkům by jinak v této lokalitě mělo být podle provozovatelů k dispozici prozatím 20 ověřených dam na úklid, s tím že v celkových tržbách by projekt tento rok rád dosáhl na 50 milionů korun.

lidskasila

Diskuze (0)

Novinka

Anonym