Jedna z nejlepších emailových aplikací konečně míří na iPhone

Michal PtáčekMichal Ptáček

airmail-mac
0Zobrazit komentáře

Pokud patříte k uživatelům operačního systému Mac OS X, kteří řešili dilema s volbou vhodného emailového klienta, dost možná jste vylučovací metodou časem došli k populární aplikaci Airmail. Ta nabízí čistý moderní design, přehledné uživatelské prostředí a vesměs veškeré funkce, které člověk k produktivnímu využívání emailu potřebuje. To vše navíc za velmi slušnou cenu 9.99 dolarů.

Byl zde však jeden menší problém. Airmail totiž i přes značný počet žádostí ze strany uživatelů, dlouhou dobu neměl k dispozici mobilní variantu, což znamenalo hledání alternativ například v podobě aplikace Mailbox, která shodou náhod za několik týdnů ukončí svůj oficiální provoz. Této situace a díry na trhu se proto nyní tvůrci Airmailu rozhodli využít a konečně vytvořili verzi i pro majitele iPhonů.

atoto-h

Přečtěte si takéSrovnávač online supermarketů Atoto.cz získává investici ve výši 6 milionů KčSrovnávač online supermarketů Atoto.cz získává investici ve výši 6 milionů Kč

Ta nabízí veškeré potřebné funkce od notifikací, štítků, podpory GMAILU, EXCHANGE, IMAP a POP3 až po podporu 3D Touch, aplikace 1password, tvorbu PDF dokumentů nebo nativní integraci Google Drive nebo Dropboxu. A aby to nebylo málo, nezapomnělo se dokonce ani na kompletní propojení s chytrými hodinkami Apple Watch.

Menší překážkou může být fakt, že i když patříte mezi vlastníky desktopové verze pro Mac, za iPhone verzi i tak musíte znovu zaplatit 4.99 dolarů.

Aplikace je jinak tradičně k dispozici na App Store zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym