Instagram konečně dovoluje přepínat mezi více účty

Michal BenatzkyMichal Benatzky

iphone
0Zobrazit komentáře

Populární fotografická sociální síť Instagram, která patří pod Facebook nabídla ve svém nejnovějším upgradu funkci, po které volala značná část uživatelů už dlouho dobu. Na obou hlavních operačních systémech iOS  a Android bude totiž již od tohoto týdne možno přepínat mezi dvěma a více uživatelskými účty bez nutnosti opětovného přihlašování.

Nová funkce, kterou ocení zejména lidé spravující kromě svého osobního účtu také další, bude podporovat až pět současně přihlášených uživatelských profilů.

prizeo

Přečtěte si takéCustomInk kupuje za několik miliard korun startup se slovenským spoluzakladatelemCustomInk kupuje za několik miliard korun startup se slovenským spoluzakladatelem

Instagram na svém blogu vysvětluje, že pro aktivaci více přihlášených účtů stačí pouze v nastavení přidat ke stávájícímu profilu další. Poté už budete moci mezi přihlášenými účty libovolně přepínat, přičemž o účtu, který je zrovna používán bude informovat miniatura profilového obrázku. Změna se týká také upozorňování. Nově příchozí notifikace se totiž budou týkat pouze právě aktivního profilu.

instagram-780x483

Diskuze (0)

Novinka

Anonym