Díky této firmě si můžete objednat vlastní mini model Tesly S za pár set dolarů

Snímek obrazovky 2016-02-16 v 16.44.10
0Zobrazit komentáře

Tesla si za dobu svého fungování a především po příchodu nynější senzace, Modelu S, vydobila svoje prvenství na trhu s čistě elektrickými automobily, které jsou oblečeny do líbivého designu a které vede geniální vizionář Elon Musk. Senzací, kterou by si chtěl vyzkoušet každý xtý člověk v okolí, ale většinou mu to nedovolují finance, protože Tesla je vše, jen ne levné auto.

Pokud ale chcete sobě dopřát radost a svým dětem neomezeně zábavy, pak se nabízí možnost zakoupení speciálního plastového, ale plně pojízdného modelu Tesly S začínajícího na ceně 500 dolarů, tedy zhruba 12 120 Kč. Ten je vhodný pro děti od 3 do 8 let a 36 kil váhy a dokáže ve standardním režimu dosáhnout rychlosti až 9,6 kilometrů za hodinu.

hyperloop5

Přečtěte si takéElon Musk získal důležitého partnera pro svůj revoluční přepravní projekt HyperloopElon Musk získal důležitého partnera pro svůj revoluční přepravní projekt Hyperloop

V přehledném konfigurátoru, který funguje na podobné bázi jako ten u skutečné Tesly, si můžete dokonce zvolit typ integrované baterie, jejíž dražší verze vydrží na až o 50% delší vzdálenost (zhruba 15 kilometrů / 3 hodiny jízdy), barvu, design kol, plachtu na uchování auta před poškozením nebo vlastní parkovací a poznávací značky a náhradní baterii, kterou lze po zastavení vyměnit a jet dál. Způsob, kterým Radio Flyer svojí hračku prezentuje, je až geniální.

tesla

Miniverze auta, na které tým pracoval ve spolupráci přímo s Muskem a Teslou, dokonce disponuje funkčními potkávacími světly nebo zvukovým systémem, který se umí propojit s mobilním zařízením. Momentálně jsou zahájeny na oficiálním webu předobjednávky, které doručí hračku až do vašich rukou v průběhu května tohoto roku.

Snímek obrazovky 2016-02-16 v 16.44.26

Snímek obrazovky 2016-02-16 v 16.49.12

radioflyertesla5

Snímek obrazovky 2016-02-16 v 16.49.24

Diskuze (0)

Novinka

Anonym