Známý rapper Snoop Dogg investoval do další úspěšné mobilní aplikace

snoopdogg

Snoop Dogg a jeho investice do sportovní chat aplikace GameOn v roce 2016.

0Zobrazit komentáře

Nespočet celebrit nemá o peníze nouzi a hledá všemožné způsoby, jak je znovu rozmnožit nebo pomoci ostatním. V posledních letech se hodně z nich začalo zaměřovat na investice do startupů nebo tvorbu vlastních aplikací, mezi kterými v úspěšnosti a výdělcích jasně vede na něžné pohlaví orientovaná hra Kim Kardashian: Hollywood, která ke konci předminulého roku ohlásila příjmy ve stovkách milionů dolarů.

Další z úspěšných investorů, převážně do herních služeb a aplikací je známý rapper Snoop Dogg, který se mimo svojí hudbu orientuje už nespočet let i na business, který mimo investic rozšířily i speciální vaporizéry, které prodává pod značkou G Pen za zhruba 2000 Kč. Snoop Dogg navíc včera pro TechCrunch potvrdil, že se stal součástí další seed investice.

laundry-main

Přečtěte si takéČeská iOS aplikace Laundry Day druhou nejlepší na Product HuntČeská iOS aplikace Laundry Day druhou nejlepší na Product Hunt

Konkrétně do sportovní chatovací aplikace GameOn, společně s dvěma bývalými hráči amerického fotbalu. Snoop Dogg se totiž netají tím, že je vášnivým fanouškem Pittsburg Steelers, týmu NFL, a zároveň pravidelným hráčem na konzoli Xbox One. Podle jeho slov se s ním tak mohou přímo fanoušci v chatovací aplikaci v rámci vybraných zápasů přímo spojit.

gameon-screenshots

Aplikace je dostupná zdarma pro obě majoritní platformy a v rámci chatu funguje velmi podobně jako například WhatsApp. Uživatelé si mohou vybrat své oblíbené týmy a mezi svými přáteli nebo i neznámými uživateli chatovat. GameOn má podle slov jeho CEO, Alexe Beckmana, více než 100 tisíc registrovaných uživatelů a věří, že se stane jednou z majoritních komunikačních platforem pro sportovní události.

Foto: SnoopDogg.com

Diskuze (0)

Novinka

Anonym