Poskytovatel eshopů Shoptet.cz loni navýšil obrat o 51 procent na 27,8 milionů korun

Michal PtáčekMichal Ptáček

shoptet
0Zobrazit komentáře

Zřejmě nejznámější poskytovatel eshopů v České republice, společnost Shoptet, do které předloni investoval i investor a zakladatel portálu Centrum.cz Ondřej Tomek, má za sebou zajímavý rok.

Podle posledních údajů totiž obrat společnosti v roce 2015 oproti roku 2014 vyrostl o 51 procent (řečí konkrétních čísel o 7,9 milionů korun) na celkových 27,8 milionů korun, čemuž dopomohl především fakt, že se společnosti podařilo navýšit počet provozovaných eshopů o 2 100 na celkových  6 600.

shoptet

Přečtěte si takéOndřej Tomek kupuje 70% českého poskytovatele eshopů Shoptet.czOndřej Tomek kupuje 70% českého poskytovatele eshopů Shoptet.cz

„V Shoptetu všichni děláme práci, která nás baví a je to vidět. V loňském roce jsme plně zúročili naši práci z předchozích let. Nepřestáváme vylepšovat naše produkty, chceme i nadále udávat trendy v této oblasti a plnit nevyřčená přání našich klientů. Rozšířili jsme naše služby o ojedinělý pokladní systém mající společnou správu pro e-shop a kamenný obchod. Zde vidíme budoucnost maloobchodního prodeje,“ komentuje hlavní důvody růstu CEO společnosti Shoptet, Miroslav Uďan.

210116_Miroslav_Udan
CEO Shoptetu, Miroslav Uďan

Diskuze (0)

Novinka

Anonym